Welkom op de website van Planje

Onze dienstverlening

Accountancy en administratieve dienstverlening

Net zoals onze collega´s, bieden wij u een breed programma ‘standaard´dienstverlening. Planje Accountants heeft er verschillende specialisten voor; professionals die zich vastbijten in uw administratie, uw systemen, aangiftes en specifieke onderwerpen zoals overnames en de handel met het buitenland.  Periodieke rapportages - begrotingen - administratieve organisatie en interne controle - advies in financiële verslaglegging - begeleiding in automatisering - budgetterings- en kostprijssystemen - rentabiliteitsonderzoek - analyse van resultaatontwikkeling - de jaarrekening en accountantsverklaring.
Via Planje Online is het mogelijk om ook digitaal contact te houden, met altijd  inzicht in uw administratie en de mogelijkheid om gegevens te bewerken. Planje Online biedt functionaliteiten naar behoefte, uitbreidbaar wanneer u dat wenst.

Bedrijfsadvisering bij elke ondernemersfase

Ondernemen is vooruitzien. Wat is de meest geschikte rechtsvorm, wat is het groeiscenario? Hoe is uw concurrentiepositie? Is uw privé vermogen veilig afgeschermd? En kan de onderneming voortbestaan als u eruit wilt stappen, bijvoorbeeld om te genieten van een goed geregeld pensioen?  Marco Kastelein (bedrijfseconoom) en Rik Diederik (accountant en fiscalist met juridische bagage) wijzen u de weg in wet- en regelgeving, met open en eerlijk advies en praktische oplossingen die werken. Planje Accountants en meer bewaakt bovendien de juiste uitvoering, bijvoorbeeld door een verzekeraar of notaris in te schakelen die net zo werkt als wij. 

Financiƫle planning en fiscaliteiten

Financiële planning wordt vaak ‘vergeten’, maar niet door Planje! Wie nu anticipeert en actie onderneemt, voorkomt onaangename verrassingen in de toekomst. Samen kijken we over muren heen. Wat heeft u al geregeld? Wat is er ‘vergeten’? Wat maakt uw toekomst nog plezieriger?  Planje Accountants en meer gaat verder, stelt vragen en geeft u heldere keuzes. Daarbij bekijken we niet alleen uw bedrijf, maar ook uw privé omstandigheden en uw fiscale situatie. Want er valt meer te verdienen met een accountant die rekening houdt met de toekomst!
Sociale zekerheid en pensioenen - fiscale aspecten bij estate planning - beleggen - inkomensplanning en vermogensbeheer - vermogen en eigen huis - huwelijkse voorwaarden en testament - fusie en overname inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting - (her)structurering van ondernemingen - successie- en schenkingsrecht - fiscaal-juridische vraagstukken - fiscale aspecten van vermogensbeheer.

Financieringsaanvragen

Marco Kastelein, ex-bankier, is uw bedrijfsadviseur. Een bruggenbouwer die de weg kent in bancaire zaken. Een partner met know how én met een netwerk. Daardoor komt u goed beslagen ten ijs bij een bank die bij u past. Daardoor verlopen processen sneller en soepeler, vanaf de financieringsaanvraag tot aan de ondertekening van het contract.

Salarisverwerking, personeel & organisatie

In onze snelle tijd van techniek en wereldwijde concurrentie, is de mens steeds meer het unieke onderscheidende kapitaal van ondernemingen. Hoe kunt u gouden handjes en knappe koppen binden aan uw bedrijf?  Planje Accountants en meer biedt perspectief in P&O: doordacht strategisch advies voor slagvaardig beleid en praktische ondersteuning in administratieve kwesties. Arbeidsrecht - personeelsbeleid - employeebenefits - personeelsregelingen - werving en selectie - conflictsituaties en ontslagprocedures - ondersteuning bij functionerings- en beoordelingsgesprekken - verzuim en re-integratie - salarisverwerking - eerstedagsmelding - loonbelastingopgaven - sociale verzekeringen.