‘Wat elke accountant doet’

Uiteraard doen we ‘wat elk accountantskantoor doet’: ontzorgen.

Planje vindt dat de basis van ‘wat elke accountant doet’, zo goed mogelijk moet zijn voor een eerlijke prijs. Met ons team streven we om het niveau van de grotere mkb-kantoren te overstijgen. Wat ons onderscheidt van de rest? Planje werkt met fixed fee waarbij we werken met duidelijke afspraken.

Met ons team verwerken we administraties, stellen we aangiftes en jaarrekeningen op en doen we meer. We stellen controle vragen en maken zaken bespreekbaar. Ook begeleiden we u bij rendementsverbeteringen. Wij vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren: we maken waar wat we zeggen, anders gaat u naar de concurrent.

Ondernemen is vooruitzien

Wat we vaak in de accountancy zien gebeuren is dat u, als klant, met een probleem komt. Vervolgens wordt er naar een oplossing gezocht. Maar wordt er niet doorgevraagd waarom iets een probleem is, wat het bedrijf wil bereiken en in welke termijn dit moet gebeuren. Vaak is het niet genoeg om het probleem op te lossen, maar is het nodig om te kijken naar het grotere plaatje. Om te kijken naar de vraag achter de vraag. Bij Planje vragen we door.

Planje Online

Ook Planje gaat mee in de digitalisering. Via Planje Online is het mogelijk om digitaal contact te houden, met inzicht in uw administratie en de mogelijkheid om gegevens te bewerken. Planje Online biedt functionaliteiten naar behoefte, uit te breiden wanneer u dat wenst. Wij werken met de volgende programma’s:

Klant aan het woord