Herstructureringen, overnames & Echtscheidingen

Door onze brede kennis en ervaring zijn we door de jaren heen gegroeid tot een specialist als het gaat om herstructureringen, overnames en echtscheidingen van ondernemers.

Bij deze vakgebieden is een brede kennis een ‘must’. Bij bedrijfsovernames is bijvoorbeeld kennis op het gebied van bedrijfswaardering, garanties en vrijwaringen, courantheid van voorraden en toereikende voorzieningen, due diligence en belastingwetten een vereiste. Het emotionele aspect speelt bij met name echtscheidingen en overnames echter een doorslaggevende rol. Je kan nog zoveel financiële, fiscale, strategische en juridische kennis in huis hebben, zonder de beheersing van de emotionele kant zoals luisteren, observeren, inspelen en anticiperen heb je een onoverbrugbare achterstand bij onderhandelingen.

Planje begeleidt jaarlijks meerdere herstructureringen, overnames en echtscheidingen. Dit doen wij ook voor ondernemers die hun jaarrekeningen niet bij ons opstellen, maar wel gebruik willen maken van onze expertise.

” Wij zijn er niet alleen om het spel te spelen, maar om te scoren.”

Klant aan het woord